R4Y og Nordjyllands Politi pågriber gerningsmand

R4Y ApS og Nordjyllands Politi har i nat kl 02:46 stoppet et tyveri fra Arne Andersens Byggepladsen i Hasseris Enge 9000 Aalborg og pågrebet en af 2 gerningsmænd.
Da R4Y vægter kommer frem til byggepladsen for at gennemføre sin rundering konstaterer han med det samme 2 personer på taget.
Vægteren eftersætter de 2 personer i deres flugt fra pladsen, da vægteren genkender den ene gerningsmanden, hvor han pågreb personen for  14 dage siden under tyveri fra en anden byggeplads i Aalborg, de 2 personer når frem til deres biler og vægteren eftersætter den ene bil og følger ham til Nordjyllands Politi tager over og pågriber personen på Nordjyske Motorvej.
Gerningsmand nr 2 lykkedes det for at flygte fra pladsen i sin egen bil.
Informationer om bilen er videregivet til Nordjyllands Politi
Foto er fra Overvågning ved Politiets gennemgang af byggepladsen.
20180221_044700
Der skal igen lyde en stor ros til Nordjyllands Politi for deres reaktionstid og ageren i forbindelse med tyveriforsøget.

Tyveri fra byggeplads stoppet af R4Y og Nordjyllands Politi

R4Y ApS og Nordjyllands Politi har i nat kl 22:46 forhindret tyveri fra Byggepladsen Riverside på Østre Havnepromenade i Aalborg.
2 personer trænger ind på pladsen og R4Y ApS modtager første pir alarm af den ene gerningsmand kl 22:44 og den næste kl 22:46, R4Y har den første vægter fremme på byggepladsen kl 22:49 og denne vægter finder med det samme den bil de formodede gerningsmænd er ankommet i, i bilen ligger der koben, vinkelsliber, skrivemaskiner mf, politiet er oplyst om bilens reg nr. Og kan oplyse den er hjemhørende i det Nordjyske.
Få minutter efter ankommer også Nordjyllands Politi med en hundepatrulje og hele pladsen gennemsøge, de 2 formodede gerningsmænd har taget flugten og er flygtet fra pladsen uden værdier.
Nordjyllands Politi følger op på bilen og sagen betragtes som afsluttet efterfølgende.

Tyveri forhindret af R4Y og Nordjylla ds politi

Der skal lyde en kæmpe tak til Nordjylla ds Politi som endnu engang reagerer prompte og efter få minutter er en hundepatrulje fremme, deres reaktionstid er imponerende og de viser det igen og ugen

Gerningsmænd til tyveri fra byggeplads pågrebet af R4Y ApS

R4Y SafeGuard Systems aktiveres i nat kl 03:13 på Stationsmestervej 9200 Aalborg af 2 personer er trængt ind på byggepladsen.
R4Y SafeGuard Systems sender omgående en vægter af sted på denne alarm og er vægteren er fremme på pladsen kl. 03:17.
Vægter gennemsøger omgående blok 15 og efterfølgende blok 16 på byggepladsen, da vægter gennemsøger blok 16 i stueplan hopper en gerningsmand ned fra stilladset og stikker af til fods, vægter løber gerningsmanden op efter 500 meter og efter en kortere kamp får vægter lagt gerningsmanden ned og får låst hans arm inden vægter ligger ham i håndjern.

Vægter tilkalder politiet for afhentning af gerningsmanden og vægter har via R4Y SafeGuard Systems på de nylig monteret termiske kamera fanget placeringen af gerningsmandens egen bil og kan derfor vise Nordjyllands Politi direkte hen til denne.

Vægter kan med det samme han kommer frem til bilen oplyse politiet om at denne gerningsbil sidst blev set på pladsen d. 17.01.2018 kl 01:15 da R4Y SafeGuard Nummerpladekamera aflæste nummerpladen hvor det lykkedes de 2 gerningsmænd at forlade pladsen med vægteren efter sig, hellere ikke ved sidste tyveriforsøg lykkedes det de 2 gerningsmænd at få værdier med fra pladsen da vægteren også her var meget hurtigt fremme.

De 2 gerningsmænd har sparket flere døre op i forsøget på at stjæle værdier men de bliver pågrebet inden de får værdierne med fra Byggepladsen.

 

R4Y SafeGuard overvågning afslører igen gerningsmænd bag kæmpe tyveri

R4Y SafeGuard overvågning afslører igen gerningsmænd bag kæmpe tyveri til 200000.00kr.

20180112_025431

20180112_025541

R4Y SafeGuard Overvågningen ligger et sikkerhedsnet over de områder der ønskes sikret og konstant analyserer systemet ændringer ved bevægelse og temperatur udsving og derved vil den mindste ændring med det samme sende R4Y vægterne samt det lokale politi direkte frem til de aktiverede zoner af byggepladsen.

R4Y SafeGuard overvågning var igen på pletten og afslørede gerningsmændene bag et stort tyveri til flere hundrede tusinde, på trods af gerningsmændendes brug af gsm jammer mv kunne SafeGuard overvågningssystemet afslører både nummerpladen og gerningsmændendes profil foto og dermed havde de ellers velforberedte gerningsmænd ingen mulighed for at komme uden om det enorme erstatningskrav fra en lang række virksomheder som nu kommer i kølvandet efter det velforberedte tyveri.

R4Y afleverede alt foto og video materialet til Nordjyllands Politi som derved blot skulle lave en søgning på nummerpladen før de kunne køre ud og pågribe de ellers velforberedte gerningsmænd på deres privatadresser og gennemføre en omfattende ransagning derude.

R4Y SafeGuard systems anbefales som markeds bedste overvågningssystem til sikring af byggeri og renovering.

R4Y SafeGuard systems monteres på byggepladser over hele landet, vil du høre mere om muligheden for at få Sikret dit byggeri eller renovering skal du blot kontakte R4Y på Tlf. 52234000

R4Y Skal sikre endnu en afd. for AlabuBolig

R4Y ApS er valgt som det vagtselskab der skal sikre endnu en hel afdeling hos AlabuBolig.

R4Y skal stå for totalsikringen af området, opgaven omfatter rundering, overvågning og Razziatilsyn på hele afd. 19 Urmanakvej 5 til 21 9210 Aalborg SØ.

R4Y ApS påbegynder opgaven D.D. og arbejdet vil løbende blive udbygget i det nødvendige omfang for at sikre trivsel og ro i hele afdelingen så uønskede udefrakommende personer holdes væk fra AlabuBoligs arealer.

 

R4Y ApS skal runderer, overvåge og udføre Razziatilsyn for AlabuBolig i Aalborg