R4Y SafeGuard overvågning afslører igen gerningsmænd bag kæmpe tyveri

R4Y SafeGuard overvågning afslører igen gerningsmænd bag kæmpe tyveri til 200000.00kr.

20180112_025431

20180112_025541

R4Y SafeGuard Overvågningen ligger et sikkerhedsnet over de områder der ønskes sikret og konstant analyserer systemet ændringer ved bevægelse og temperatur udsving og derved vil den mindste ændring med det samme sende R4Y vægterne samt det lokale politi direkte frem til de aktiverede zoner af byggepladsen.

R4Y SafeGuard overvågning var igen på pletten og afslørede gerningsmændene bag et stort tyveri til flere hundrede tusinde, på trods af gerningsmændendes brug af gsm jammer mv kunne SafeGuard overvågningssystemet afslører både nummerpladen og gerningsmændendes profil foto og dermed havde de ellers velforberedte gerningsmænd ingen mulighed for at komme uden om det enorme erstatningskrav fra en lang række virksomheder som nu kommer i kølvandet efter det velforberedte tyveri.

R4Y afleverede alt foto og video materialet til Nordjyllands Politi som derved blot skulle lave en søgning på nummerpladen før de kunne køre ud og pågribe de ellers velforberedte gerningsmænd på deres privatadresser og gennemføre en omfattende ransagning derude.

R4Y SafeGuard systems anbefales som markeds bedste overvågningssystem til sikring af byggeri og renovering.

R4Y SafeGuard systems monteres på byggepladser over hele landet, vil du høre mere om muligheden for at få Sikret dit byggeri eller renovering skal du blot kontakte R4Y på Tlf. 52234000

R4Y Skal sikre endnu en afd. for AlabuBolig

R4Y ApS er valgt som det vagtselskab der skal sikre endnu en hel afdeling hos AlabuBolig.

R4Y skal stå for totalsikringen af området, opgaven omfatter rundering, overvågning og Razziatilsyn på hele afd. 19 Urmanakvej 5 til 21 9210 Aalborg SØ.

R4Y ApS påbegynder opgaven D.D. og arbejdet vil løbende blive udbygget i det nødvendige omfang for at sikre trivsel og ro i hele afdelingen så uønskede udefrakommende personer holdes væk fra AlabuBoligs arealer.

 

R4Y ApS skal runderer, overvåge og udføre Razziatilsyn for AlabuBolig i Aalborg

Skovly Ejendomme Total renoverer det gamle UCN R4Y ApS sikre renoveringen

R4Y ApS er valgt som det vagt og overvågningsselskab der skal sikre endnu en stor renovering / ombygning i Aalborg.

R4Y APS skal sikre renoveringen af det gamle UCN i Aalborg

Skovly Ejendomme har købt det gamle UCN på Porthusgade 1 9000 Aalborg.

Bygningen skal totalrenoveres og ombygges til fantastiske lejligheder i alle størrelser, med en af Aalborgs bedste location tæt på centrum og lige op af Spritten som bliver et stort kultur icon hvor der kan forventes besøgende fra hele verden.

Den fantastiske renovering skal stå klar til udlejning fra sommeren 2018.

R4Y ApS ser frem til samarbejdet med Skovly Ejendomme og deres under entreprenører der skal forstå renoveringen / ombygningen.

Se mere på Skovly Ejendomme

R4Y ApS er valgt til at sikre Nordjyllands største Genbrugsbutik Blå Kors

R4Y ApS er pr. 01.01.2018 valgt som det Vagt og sikringsselskab der skal stå for totalsikring af Nordjyllands Største Genbrugsbutik Blå Kors i City Syd 9200 Aalborg R4Y ApS overtager opgaven fra G4S.

R4Y ApS overtager totalsikringen af Danmarks største genbrugsbutik Blå Kors City syd aalborg

R4Y ApS har d.d. indgået et samarbejde med Blå Kors om sikringen af deres store genbrugsbutik på Løven 6 9200 Aalborg SV, samarbejdet gælder alle sikringsydelser som butikken har og samarbejdet træder i kraft d. 01.01.2018 samtidig med at G4S stopper deres arbejde i butikken.

Vi ser frem til et spændende samarbejde med Blå Kors, deres ledere og ikke mindst deres ansatte og frivillige i butikken.

blaa kors ansatte

R4Y skal sikre HP Byg byggeri på Stigsborg Brygge

R4Y skal sikre byggeri af Liebhaver lejligheder på Stigsborg Brygge

 

R4Y ApS er det vagtselskab der er valgt til at sikre HP Byg A/S og Calum A/S byggeri af Liebhaver lejligheder på Stigsborg Brygge.

Det fantastiske byggeri er opstartet og HP Byg har valgt at sikre byggeriet med R4Y SafeGuard Systems som er markeds mest sikre system indenfor sikring af byggeri og renovering.

Sikringen kommer til at bestå af SafeGuard system, rundering og observations poster på hele området.

R4Y ApS har opstartet sikringen af byggeriet og vi ser frem til et fantastisk samarbejde med medarbejderne, byggeledelsen og bygherre.

download

images (1)